Komoly vallomást tett Gáspár Győző a kamerák előtt: "Engem a Jóisten megverne azért"

Gáspár Győző vallomás Győzike Drágám, add az életed! Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzikéék is megmérettetik magukat a Drágám, add az életed! című műsor legújabb évadában. A showman meglepő kijelentést tett a kamerák előtt.

Május 9-én, hétfőn indult a Drágám, add az életed! vadonatúj évada, ahol a hazai sztárpárok új és izgalmas feladatokban mérettetik meg magukat. A játék alatt a két műsorvezető, Tilla és Köllő Babett különböző kérdésekkel is bombázza a sztárokat. Győzike pont egy ilyen kérdésnél vallott színt, és elmondta, rendszeresen begyűjti a szállodai szobákban található pipereszereket.

"Én egy szállodából soha el nem hoznám el a törölközőt. Én elhozom a fogkefét, én elhozom a szappant, én elhozom a tusfürdőt... Begyűjtöm, azt mindig mikor megyek fellépni, nem kell elvinnem a literest, de hogy én ellopjam a törölközőt, engem a Jóisten megverne azért... Nem kell törölköző" - vallotta be a műsorvezetőknek Győzike.

Gáspár Győző, Győzike Life TV

Gáspár Laci korábban Hajdú Péter műsorában kritizálta Győzikééket. Amit Győzike reagált, azt biztos nem teszi zsebre: a showman kiteregette a családi szennyest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.