Folytatódik a botrány: házasságai miatt szólt be Gáspár Győző Gáspár Lacinak

vita házasság Gáspár Győző Gáspár Laci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci Hajdú Péter műsorában kritizálta Győzikééket. Nem teszi zsebre, amit kapott: Győző kiteregette a családi szennyest.

Gáspár Laci az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott a Gáspár család szintén híres tagjairól, idősebb Gáspár Győzőről és Győzikéről. Utóbbinak a tehetségét kérdőjelezte meg. "Te énekelsz, én viszem a show-t. Neked van hangod, nekem meg pénzem" - idézte a műsorban Laci Győzikét, aki felajánlotta neki, hogy alapítsanak duót.

Gáspár Laci szerint Győzikéék nem segítettek nekik, amikor az édesapja beteg lett Forrás: Facebook/Gáspár Laci


Laci azt is nehezményezte, hogy a tehetős Gáspár család nem segítette őket, amikor édesapja beteg lett.
"Apu, amikor beteg volt, kórházban feküdt, mindig írt nekik, hogy látogassák meg, segítsenek egy kis pénzzel. Mindig ígérgették, de sose jöttek szinte" - állította még Laci.

A Gáspár család másik fele nem hagyta szó nélkül a vádakat, az idősebb Gáspár Győző és Győzike, valamint Bea asszony is reagált. És úgy tűnik, hogy itt nem ér véget a történet, a showman ugyanis most a Pesti TV-ben beszélt őt ért sérelmekről és Laci házasságairól.

Gáspár Győző az unokatestvére házasságait kritizálta Life TV


„Lehet, hogy én nem tudok énekelni, de én vagyok ennek az országnak 23 éve a Gáspár Győzije. (...) Nekem a gyerekeim nem úgy ülnek, hogy az egyik asszony itt ül, a másik meg ott ül, a harmadik gyerekem itt van. Én mind a két gyerekemmel ott ülök a szent asztalnál, és azzal az asszonnyal, akivel elkezdtem az életemet, azzal is szeretném befejezni. Én nem váltogattam a feleségemet. (...) Lacika, ne hazudjunk! Elhiszem, hogy te menő vagy, elhiszem, hogy te Andrea Bocelli módon élsz, meg énekelsz. Én csak egy kis egyszerű gyerek vagyok Salgótarjánból, van egy szép családom, nincs három feleségem"
- utalt ezzel Győzike arra, hogy másodunokatestvérének több gyermeke is született más-más házasságból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.