Hajmásy Péter fotó terhesség terhespocak Nádai Anikó és Hajmásy Péter Nádai Anikó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan alakul az idei év Nádai Anikó számára. Az egykori sorozatsztár és műsorvezető talán élete legboldogabb időszakát éli.

Nádai Anikót januárban jegyezte el párja, Hajmásy Péter, a lánykérés pedig mindkettejük számára örökre emlékezetes marad. A mozzanatba ugyanis kisebb baki csúszott, mivel Péter kiejtette a kezéből a gyűrűt tartalmazó ékszerdobozt, amelyet egy arra járó turista felkapott és próbálta megviccelni a fiatal párt. Anikó azonban egy percig nem gondolkodott azon, hogy igent vagy nemet mondjon-e és könnyek között vallott szerelmet párjának.

Januér végén újabb örömhírt osztott meg közösségi oldalán, ugyanis Anikó bejelentette, hogy ismét gyermeket vár. A pár nem sokkal később azt is felfedte, hogy kisfiuk lesz, akit az édesapja után Hajmásy Péter Pálnak neveznek el. Anikó pocakja napról napra egyre nagyobb és pár hónapon belül megszületik vőlegényével első közös gyerekük. A műsorvezető pedig már azt is tudja, hogy nem természetes úton hozza majd világra a babát.

– nyilatkozta nemrég Anikó, aki most egy friss fotón megmutatta, mekkora már a terhespocakja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.