Béci és Norina Béci Átok rossz Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Young G Béci és családja. Nem kíméli a sors őket. Úgy gondolják, hogy meg vannak átkozva, ezért szakemberhez fordulnak.  

Young G Béci felesége, Mészáros Norina első közös gyermeküket várták, amikor Norinát méhnyakrákkal diagnosztizálták. Januárban életmentő műtéten esett át, amikor el kellett távolítani a méhét. Ez pedig azt jelenti, hogy természetes úton nem lehet több gyermeke.

A sors nem kíméli őket, március elején agyrázkódás gyanújával kórházba került a kislányuk, mert Rebeka felállt a lakásban lévő hintában és egy óvatlan pillanatban kiesett belőle.

Instagram, Mészáros Norina

Április végén nagy döntésre szánták el magukat, elhatározták halottlátóhoz fordulnak.

„Bár inkább racionális embernek vallom magam, de Norinával elgondolkoztunk azon, hogy talán van egy rosszakarónk a környezetünkben, aki megátkozott minket. Ezért úgy döntöttünk, átoklevételre megyünk, mert most már szeretnénk nyugalmat és boldogságot" – árulta el Rácz Béci a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.