Ez volt Shane Tusup utolsó szerelmi vallomása Szabó Zsófinak

anyák napja Szabó Zsófi Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 18-án Szabó Zsófi és Shane Tusup is közzé tette a közösségi oldalán, hogy már nem járnak jegyben. A hírt a legtöbben megdöbbenéssel, sokan kétkedéssel fogadták, ugyanis nemrégiben még arról lehetett olvasni, megtalálták egymásban az igazit. Olyannyira, hogy Tusup megható posztott tett közzé szerelméről anyák napján. 

„Boldog magyar anyák napját életem szerelmének! Remélem, csodálatos napod lesz! Ez a nap azért különleges, mert a te csodálatos anyai oldalad volt az első rész, amit mélyen megszerettem! Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd, mint anya és nő! Igazán lélegzetelállító" - tette közzé az Instagramon nemrégiben Shane.

Bár boldognak tűntek, valószínűleg a négy fal között megtörténhettek olyan dolgok, amelyek gyengítették a kapcsolatukat. Ismerőseik elmondása szerint Shane erőszakos viselkedése vezetett a szakításhoz és Zsófi mndta ki, nem akar a férfival élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.