Sáfrány Emese kisfia Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon mutatta meg gyermekét Sáfrány Emese. A kisfiú már nagyon ügyesen áll, lassan járni is elkezd. 

"Nolen ma 11 hónapos. Fura belegondolni, hogy egy hónap múlva már egyéves, szinte csak úgy rohan az idő. Viszont nemcsak az idő rohan, hamarosan ő is, mert már egyedül feláll, és abból 4-5 lépést stabilan meg is tesz. Egyedül eszik, kis darabos dolgokat a tányérról, és már 7 foga kibújt. #szeretekanyalenni Lana amúgy meg 10 éves lett" - írta az Instagramon Emese.

Emese és párja, Hornyák Ádám nemrégiben szakítottak.

A fiatal anyuka akkor így nyilatkozott: "Úgy látszik, ez az év a szakítás éve...Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel, és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia, és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel 4 évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat, Nolent, hogy általad anya lehettem".

A híresség és párja nemrég még az esküvőt tervezte, közös gyermekük, Nolen 2021 júniusában született meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.