Bombasztikus testtel tér vissza a reflektorfénybe Mihalik Enikő

Mihalik Enikő szülés utáni depresszió szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy évvel a lánya születése után újra topformában van Mihalik Enikő. Most Instagram posztban jelentette be, hogy új ügynökséghez igazolt.

A képeket látva, mesés karrierje a gyerekvállalással sem ért véget, vékonyabb és ragyogóbb, mint valaha.

Enikő kislánya Eva Rose egy évvel ezelőtt született, a modell meg is mutatta a kicsit a nyilvánosságnak. Azt sem tagadta, hogy szülés utáni depresszióban szenvedett, de bátran kiállt vele a nyilvánosság elé, elmondta, mit érez.

"Meg kell, hogy mondjam, sokkal nehezebb egy újszülött kisbabával, mint amire számítottam, és hiába mondjátok, hogy számíthattam volna rá, hogy nem lesz könnyű, számítottam is rá, csak arra nem, hogy ez tényleg ennyire nehéz és ennyire meg tudja viselni az embert. Úgy gondolom, hogy nemcsak a baby blues, de a szülés utáni depresszió is arcul csapott engem" - nyilatkozta a szupermodell egy videóban.

"Én nagyon sokszor megkérdőjeleztem, hogy vajon jó anya vagyok-e, hogy vajon erre rátermett vagyok-e egyáltalán. Nagyon sokszor van, hogy elsírom magam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.