Piros Arannyal a keblei közt fotózkodott Tolvai Reni: a képei elárasztották az internetet

fotó piros arany Kökény Attila estélyi koncert Tolvai Reni Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni korábban már többször is sokkolta a rajongóit. Nem rikta, hogy extrém szerelésekben, vagy erotikus pózokban mutatja meg megát az interneten, de ezúttal különleges kiegészítőt választott az elegáns, vörös estélyi ruhája mellé.

Tolvai Reni is színpadra lépett Kökény Attila jubileumi koncertjén, és erre a különleges alkalomra egy meseszép, csillogó tűzpiros estélyit választott. Reninek azonban nemcsak a ruhája, hanem a frizurája is különleges volt. Az énekesnő megvált hosszú hajától és korábbi, szőkésbarna hajszínétől, a rajongóit pedig igencsak meglepte a változás.

Reni az eddiginél rövidebb, szőke frizurája mellett extrém kiegészítővel is sokkolta a követőit. Az Instagram-oldalára feltöltött tíz bejegyzés egyikénél az ismert és kedvelt ételízesítővel, a Piros Arannyal a keblei közt pózol. A viccesnek szánt fotó elnyerte a hozzászólók tetszését, de persze a csípős megjegyzések most sem maradhattak el.

– kérdezte az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.