Hajdú Péter kéri, hogy mindenki jelentse ezt az oldalt - fotó

Forrás: dfp@dfp.hu/Schumy Csaba -
visszaélés csalás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter internetes csalókra hívta fel a figyelmet, és kéri, hogy mindenki jelentse a kamuprofilt, aki visszaélt a fotóival.

Hajdú Péter néhány órája posztolta az Instán, hogy visszaélésekre lett figyelmes saját közösségi oldalával kapcsolatban. A profilról fotót is mellékelt, és azt is elmondta, hogyan akadt a csaló nyomára.

"Íme a legújabb példánya egy szerencsétlen profil- és fényképtolvajnak, aki annyira hülye, hogy Esztit is bejelölte ismerősnek. Ahogy látom, pár órája hozta létre a tőlem lopott fotókkal és posztokkal a fake oldalát! A döbbenetes az, hogy visszaél a kiskorú gyerekeim képmásával és a saját gyerekeinek hazudja őket! Kérlek, jelentsétek ezt a beteg embert!!" – írta Péter Instagram oldalán.

Láng Eszter Valentin-napon adott életet Hajdú Péterrel közös első gyermekének, Dominiknak. A médiakarrierjét jelenleg szüneteltető édesanya reménykedik benne, hogy hamarosan ismét munkába állhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.