A sztárpár eddig is rendszeresen posztolt a gyermeknevelés örömeiről és kihívásairól, most pedig bővebben is kifejtették, milyen élmény friss szülőnek lenni.

A kis Kamilla április 14-én jött a világra, azóta ő Jenő és Dóri szeme fénye. A sztárséf és az influenszer nap mint nap megosztja egymás között a kicsi gondozásával kapcsolatos teendőket: ezekről a különleges élményekről meséltek nemrég a Story magazinnak.

Noha csak két napot töltöttünk a kórházban, hozzászoktam, hogy a nővérek segítenek a fürdetésnél, a szoptatásnál, ha kérdésem lenne, azonnal válaszolnak, emiatt magam voltam a nyugalom szigete. Majd, amikor Kamillával a hátsó ülésen elindultunk haza, egy pillanatra elöntött a pánik, hogy te jó ég, magunkra maradtunk

– idézte Dóri szavait a Blikk. 

A csinos modell azt is kifejtette, hogy érdekes dolgokat figyelt meg magán Kamilla etetésével kapcsolatban.

Nem mindegy, hogy én mit eszem a cicizés előtt. Egyik nap megkértem a férjem, hogy hozzon nekem egy burritót – aznap este nem aludtunk. A babos-hagymás étel határozottan nem jött be a kicsinek – mesélte, hozzátéve, hogy azóta nem is kíván olyan ételt, ami rossz lenne a babának.

Az apaságtól Jenő is kivirult, mint mondta, igazi csodaként élte meg gyermeke születését.

Mondtam is a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem evilági – lelkendezett a sztárséf.