78 évesen vállalna gyermeket Gábor Zsazsa özvegye

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson -
Frédéric von Anhalt gyerekvállalás Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt herceg szívesen vállalna gyermeket egy német nővel. 

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt imádott felesége halál óta is próbálja megtalálni a boldogságot az életben.

"Én nagyon sokat szórakozom. A feleségem nem akarta volna, hogy egyedül legyek a halála után" - mondta a 78 éves Anhalt egy német magazinnak. "Imádok partikat rendezni, jókat enni, és igen, eközben sok hölgyet megismerni."

Elmondása szerint folyamatosan ajánlkoznak neki a nők, akik arra vágynak, hogy az elhunyt díva helyébe lépjenek. Azonban a megfelelő nő még nem érkezett meg Anhalt életébe.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jonathan Leibson

"Igen, kapok ajánlatokat. Kettőt-hármat naponta. Ha találnék egy különleges nőt, újraházasodnék. Egy német nőt szeretnék. Ők nem olyan fárasztóak, mint az amerikaiak. Az utóbbiakat csak a pénz érdekli, és azonnal lelépnek, ha megkapták, amit akartak. A német nők békésebbek és háziasabbak" - mondta.

"Szeretnék visszaköltözni Németországba, a hazámba, ott érzem magam a legjobban. Azt viszont még nem tudom, hogy mi lesz a végállomás, Hamburg vagy München" - mondta a jelenleg Los Angelesben élő Anhalt. Hozzátette, már meg is nézett néhány luxuslakást, ahová természetesen leendő kedvesét is magával vinné. A leendő kedves fő kritériuma pedig, hogy szülőképes korban legyen:

"Nyugodtan lehet egy picit idősebb. Én 78 éves vagyok, nincs szükségem egy nagyon fiatal nőre. Nyugodtan lehet 30 vagy 35 éves, de ami a legfontosabb, szülőképes korban legyen, hogy apává tegyen."

A hercegnek ugyan vannak adoptált fiai, de elmondta, egyikük sem fogja megörökölni Zsazsa millióit, mivel nem tartja őket érdemesnek arra - írja a Ripost.

"Ha lesz is új esküvőm, az nem a szerelemről fog szólni. Én egyedül a feleségemet szerettem. A részemről a frigy azért köttetne, hogy legyen valakim, aki törődik velem. Szükségem van valakire, aki este mellettem fekszik le, és ha szívinfarktust kapnék, hívni tudja a mentőket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.