örökbe fogadás adoptálás özvegy Frédéric von Anhalt örökös Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt herceg az elmúlt hetekben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy amerikai realityben kereste az örökösét. Gábor Zsazsa özvegye azonban nem járt sikerrel, mivel a műsort nagyon hamar levették a képernyőről.

Gábor Zsazsának és férjének nem született gyermeke, ezért Anhalt hercege mindent megtesz azért, hogy a magyar származású filmcsillag vagyona és persze saját címe a megfelelő kezekbe kerüljön majd a halála után. Az elmúlt években több felnőttet is örökbe fogadott, de egyikükben sem találta meg méltó örökösét. Ezért nevezett be egy új amerikai valóságshow-ba, amelyben felnőttek akartak felnőtteket adoptálni.

A műsor azonban olyan katasztrofális nézettséget hozott, hogy három rész után levették a képernyőről.

Frédéric von Anhalt tovább keresi örökösét Forrás: Origo

Von Anhalt herceg a műsor kedvéért fogadta örökbe a 27 éves Kevint, ám a fiú nem teljesíti kötelességeit. A 78 éves Frédéric szerint a nemrég adoptált örököse egyáltalán nem méltó hatalmas vagyonára. Kevin ugyanis nincs pótapja mellett, nem gondoskodik róla, helyette barátnőjével utazgat és éli a friss milliomosok életét.

A herceg ezért úgy döntött, felbontja az adoptálási szerződést és kitagadja fiát. Annak ellenére, hogy a tévéműsorban nem járt sikerrel, Frédéric nem adja fel és továbbra is keresi az örökösét. Egy interjúban arról beszélt, hogy ezúttal egy lánnyal próbálna szerencsét:

– idézte a Ripost Gábor Zsazsa özvegyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.