Feltörte a NASA számítógépeit: megdönthetetlen bizonyítékot talált az ufók létezésére

NASA UFO eljárás bizonyíték földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljárás indult az 56 éves számítógépzseni ellen, aki feltörte a NASA 97 gépét.

Gary McKinnon brit hacker miután feltörte a NASA rendszerét több ezer, az űrügynökség rendszerében tárolt képet talált, melyek közül az egyiken egy szivar alakú űrhajó volt látható.

Az 56 éves férfi állítása szerint a képeket még 2001 februárja és 2002 márciusa között találta meg, amikor betört az amerikai kormány 97 számítógépébe. A hacker szerint a NASA eltitkolja az idegen életre utaló bizonyítékokat, és megdöbbentette, amikor meglátta, hogy mennyi képet rejtegetnek.

McKinnon a Mirror-nak nyilatkozott a felfedezéseiről, és elmondta, teljesen megdöbbentették a látottak.

"Az is tény, hogy vannak tudományos, hírszerzési és katonai osztályok, amelyek ezeket a tárgyakat tanulmányozzák. Teljesen el voltam ájulva, és azokban a mappákban még több ezer kép volt" – idézi a Ripost McKinnont.

Miután kiderült Gary felfedezésre, az amerikai ügyészek 60 év börtönnel fenyegették meg, ráadásul az Egyesült Államok kérésére 2002-ben és 2005-ben is letartóztatták. 2006-ban megállapodás született, hogy Gary-t kiadják az Egyesült Királyságból, de az évekig tartó fellebbezések miatt ez végül elmaradt. Miután Asperger-szindrómával diagnosztizálták a férfit, a pereskedés le is zárult.

Az ufók létére még soha nem láthattunk egyértelmű bizonyítékot, de mindig vannak olyanok, akik állítják, hogy földönkívüli tárgyakat láttak, mint például ez a nő, aki meg is örökítette. Scott C. Waring ufószakértő pedig korábban megmutatott egy felvételt, ami szerinte egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Földet idegenek látogatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.