Gyönyörű, vagány és csibész: Curtis kisfiánál cukibbat már biztosan nem látsz ma

Curtis kisfia fotó ballagás bölcsis ballagás bölcsőde Curtis ballagási csokor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felrobbantotta az internetet Curtis kisfia. A rapper gyermeke elballagott a bölcsiből, és ennek alkalmából egy meseszép csokorral, valamint egy óriás plüssmacival lepték meg őt a szülei.

Curtis kisfia, Doncsi számára lezárult egy korszak, ugyanis elballagott a bölcsődéből. Az életre szóló pillanatot megpróbálta felejthetetlenné varázsolni a büszke apa és édesanya. A megható pillanatról poszt is készült mind Curtis, mind volt szerelme Instagram oldalára, a képek pedig hatalmas sikert arattak. A kommentelők nem győzik dicsérni, mennyire cuki és helyes a kisfiú.

A hozzászólásokban többen is kiemelik, milyen példaértékű, ahogy a pár, akik már nincsenek együtt, mégis közösen nevelik tovább a gyermeküket, és a kisfiú számára meghatározó eseményeken mindketten jelen vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.