"Hasonlóak voltunk" - édesanyjával való kapcsolatáról vallott Majka

édesanya család Majka Majoros Péter Till Attila kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka Till Attilával látogatott vissza gyermekkora helyszínére, Ózdra. A Propaganda című műsorban a műsorvezető és rapper édesanyjáról is beszélt, és soha nem hallott dolgot árult el.

Majkának az édesanyja volt az a nő az életében, akit bár nagyon imádott, sokat veszekedtek.

"Hasonlóak voltunk, hasonló karakterek. Egy nagyszájú ember volt, olyan típusú ember volt, mint én. A második házassága nem sikerült szerintem olyanra, mint szerette volna, ezért egy kicsit szomorú lett, és ő megtért. Hívő ember lett, pünkösdista, amikor én 14 éves voltam. Az van, hogy ő onnantól elkezdett máshogy nevelni, amit egy 14 éves gyerek nem néz jó szemmel, mert én akkor már bandáztam (...)"

- kezdte Majka, akinek gyerekkora óta fontos Isten, és hisz egy felsőbbrendű erőben, aki befolyásolja a dolgokat.

Arról is beszélt, hogy édesanyja betegségéből, és édesapja rövid életéből kifolyólag - 45 éves volt, amikor meghalt - megtanulta, hogy inkább kimondja, amit gondol, nehogy benne maradjon, és megbetegítse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.