Vastag Csaba komoly döntést hozott: végleg betelt nála a pohár

Forrás: Vastag Csaba -
Vastag Csaba közösségi oldal kiakadás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és párja meglepő lépésre szánta el magát. Az énekes elmondta, mi volt a döntés oka.

Vastag Csaba néhány hónappal ezelőtt találta meg azt a nőt, akivel el tudja képzelni a jövőjét, és most közösen eldöntötték, hogy minimálisra csökkentik digitális lábnyomukat. Az énekes úgy érzi, a közösségi médiát elárasztják a felszínes tartalmak, így mindenkit kikövetett az Instagramon, kivéve a párját.

"Elképesztő mennyiségű poszt zúdul ránk nap mint nap. Ezek között vannak olyanok is – sajnos egyre nagyobb számban – amelyek nélkülözik az őszinteséget, csak a likevadászatra mennek és a fotók köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Elszomorító, hogy ez a tendencia. Különösen veszélyes ez a fiatalokra. Elég egy rosszabb nap, egy csipetnyi önbizalomhiány és az embert a legmélyebbre tudja rántani egy-egy ilyen, tökéletes életet színlelő, álságos poszt" – mondta Csaba, aki szerint sokkal tudatosabban kell használni a közösségi médiát.

Forrás: Vastag Csaba

"Még mielőtt bárkit is lehúzna ez a „gépezet", érdemes átgondolni, hogy kit és miért követünk, mennyire épít minket az, amit és ahogy megoszt. Ezt időről időre felül kell vizsgálni. Ezt most mi is megtettük a párommal és arra jutottunk, hogy az Instagramon kizárólag egymást követjük a jövőben" - mondta az énekes, aki korábban pszichológus segítségét is kérte a ránehezedő nyomás miatt.

Csaba úgy döntött, nem szeretné a továbbiakban elviselni a közösségi oldalak zaját:

"Hirdetések, ismeretlenek post ajánlói, hírek, arctalan – rosszindulattól sem mentes – kommentek és ehhez jönnek a valóságtól elrugaszkodott felszínes tartalmak. Mindenki mások - akár vadidegenek - életével, posztjaival, kommentjeivel foglalkozik, de ennek nem kell így lennie. Ezt elkerülendően döntöttünk amellett, hogy ebben a „hangos térben" csak egymást "követjük" - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.