A Hold pénteken a Vízöntő jegyében jár, emiatt képesek vagyunk újszerű módon, más látószögből közelíteni a dolgainkhoz. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint hajlamos lehetsz túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyd, hogy a családtagjaid segítsenek. Vedd észre, hogy lenne, aki szívesen levenné a vállaidról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is harcolnia veled.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha ellaposodott a kapcsolatod, akkor azzal nem sokat segítesz, ha ezt kivesézed a barátodnak. Elsősorban a pároddal kellene beszélned, de kerüld a vádaskodást, és ne háríts rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keresd!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járnod, mert új lehetőségeid adódhatnak. Az idősebbeknek az üzlet, a fiatalabbaknak a szerelem terén. Minél alkalmazkodóbbnak mutatkozol, annál nagyobb a siker esélye.

Napi horoszkóp (2022. június 17.): az Ikrek új lehetőséget kap, az Oroszlán legyőzi félelmeitForrás: Shutterstock

 

 

 Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)    

A Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ami a te érzékeny lelkedhez nem igazán passzol. Túlságosan tárgyilagosnak érzed a másik álláspontját, beszédét, okfejtését, hajlamos vagy ma meg is sértődni emiatt. Ne tedd, ez nem szándékos a másik részéről!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)  

Valamire nagyon vársz, de egyben valamiképp rettegsz is tőle. Talán ez az oka annak, ha nem fogan meg benned a nagy lehetőség pillanata. Először az ellenérzéseidet kellene legyőzni, s utána már csőstül jönne a siker.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Kitartásodnak és szorgalmadnak is köszönheted, hogy anyagi helyzeted az utóbbi időben sokat javult. Hasonlókat várhatsz el a társadtól is. Ha nem így van, akkor sajnos rád hárul a kellemetlen feladat, hogy noszogasd őt.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!