Napi horoszkóp (2022. június 17.): az Ikrek új lehetőséget kap, az Oroszlán legyőzi félelmeit

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold pénteken a Vízöntő jegyében jár, emiatt képesek vagyunk újszerű módon, más látószögből közelíteni a dolgainkhoz. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint hajlamos lehetsz túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyd, hogy a családtagjaid segítsenek. Vedd észre, hogy lenne, aki szívesen levenné a vállaidról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is harcolnia veled.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha ellaposodott a kapcsolatod, akkor azzal nem sokat segítesz, ha ezt kivesézed a barátodnak. Elsősorban a pároddal kellene beszélned, de kerüld a vádaskodást, és ne háríts rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keresd!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járnod, mert új lehetőségeid adódhatnak. Az idősebbeknek az üzlet, a fiatalabbaknak a szerelem terén. Minél alkalmazkodóbbnak mutatkozol, annál nagyobb a siker esélye.

Napi horoszkóp (2022. június 17.): az Ikrek új lehetőséget kap, az Oroszlán legyőzi félelmeit Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ami a te érzékeny lelkedhez nem igazán passzol. Túlságosan tárgyilagosnak érzed a másik álláspontját, beszédét, okfejtését, hajlamos vagy ma meg is sértődni emiatt. Ne tedd, ez nem szándékos a másik részéről!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Valamire nagyon vársz, de egyben valamiképp rettegsz is tőle. Talán ez az oka annak, ha nem fogan meg benned a nagy lehetőség pillanata. Először az ellenérzéseidet kellene legyőzni, s utána már csőstül jönne a siker.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kitartásodnak és szorgalmadnak is köszönheted, hogy anyagi helyzeted az utóbbi időben sokat javult. Hasonlókat várhatsz el a társadtól is. Ha nem így van, akkor sajnos rád hárul a kellemetlen feladat, hogy noszogasd őt.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.