Erős Antónia őszintén vallott 25 éve működő házasságáról: elárulta, mi a titok

Forrás: https://www.instagram.com/erosantonia/ -
házasság vallomás Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős Antónia 25 éve él boldog házasságban férjével, Lászlóval. Az RTL klub híradósa őszintén elmondta, hogy az ő kapcsolatuk sem idilli, náluk is előfordulnak hullámvölgyek.

Erős Antónia 25 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget férjének, Lászlónak, akivel negyed évszázad után is harmóniában nevelik együtt két közös gyermeküket.

A híradós most elárulta, hogy szerinte mi a jó házasság receptje.

"Mi a jó házasság receptje? Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni abban, hogy lesznek még boldogabb napjaink együtt. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak.

Erős Antónia őszintén vallott 25 éve működő házasságáról: elárulta, mi a titok Forrás: https://www.instagram.com/erosantonia/

Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért, ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit.

Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek. Szonja és Matyi születése után tanultam meg igazán, hogy nem én vagyok a világ közepe, és ez így van jól.

Ettől függetlenül úgy gondolom, egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló"

– mesélte Antónia a Meglepetés Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.