Hosszú Katinka a vizes világbajnokságon sem válik meg jegygyűrűjétől

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
úszás esküvő vizes világbajnokság menyasszony Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka a 2022-es vizes világbajnokságon már menyasszonyként versenyzik. Az Iron Lady a futamokon is büszkén viseli jegygyűrűjét.

Hosszú Katinka szerelme, Gelencsér Máté januárban kérte meg az úszónő kezét. A szerelmesek már idén augusztusban oltár elé állnak. A nagy napról korábban annyit árult el, hogy a családjuk és néhány barát előtt mondják ki az igent.

Katinka most a vizes világbajnokságon versenyzik, és bár a világcsúcstartó a tokiói olimpia után óvatosabb célokkal vágott neki a vb-nek, igyekszik a lehető legjobban teljesíteni.

"Kicsit féltem a vb előtt, hogy mit vár el tőlem a közönség, de nagyon jólesik, hogy átérezték: nem vagyok csúcsformában. Nagyon köszönöm a hatalmas tapsot, ami szerintem olyan volt, mint az öt évvel ezelőtti budapesti vb-n, elő is jöttek az emlékek. Remélem, átélhetem még ezt párszor"

– mondta a 33 éves úszónő a Blikknek. Ahogy az alábbi fotón jól látszik, Katinka a futamokon is viseli Mátétól kapott jegygyűrűjét.

Hosszú Katinka hetedik lett a 200 vegyesen. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.