Kiderült néhány részlet Hosszú Katinka esküvőjéről: ezt nem kell megtennie édesapjának

Forrás: Hosszú Katinka/Insta -
esküvő Hosszú Katinka apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka egész családja készül a közelgő esküvőre, de édesapjának valamit nem kell megtennie, amire nagyon készült.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté között idén januárban történt meg a romantikus lánykérés a csodás, egzotikus Kanári-szigeteken, az Atlanti-óceán partján. Az esküvőjük augusztusban lesz, amire már az egész család lázasan készül. "Nem lesz óriási felhajtás: a családunk és néhány barát előtt mondjuk ki az igent" - árulta el korábban az esküvőről Katinka, amit édesapja is nagyon vár már, habár az már kiderült, valamit nem kell megtennie, amire pedig nagyon készült.

Hosszú Katinka Gelencsér Máté augusztusban esküsznek Forrás: Hosszú Katinka/Insta

"Annyi biztos, hogy a gyerekek, illetve az esküvő szervezői levették a vállamról a terhet, de ezzel együtt szorítok, hogy minden sikerüljön. A lagzira most nem kell több száz adag halászlét megfőznöm, pedig tényleg készültem rá, szívesen megtettem volna" - mondta a Borsnak Hosszú István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.