Napi horoszkóp (2022. június 23.): szerelmet, flörtöket hozhat az Ikrek jegyébe lépő Vénusz

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön a szerelem bolygója, a Vénusz az Ikrek jelében folytatja égi útját, ami szerelmet, flörtöket, szerencsés lehetőségeket hozhat.

Kos napi horoszkóp

Te nagyon nem szereted a köntörfalazást: egyből a lényegre térsz, ha el akarsz érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Pedig néha jobb, ha kicsit becsomagolod a mondandódat. Csütörtökön ez lehet a legfontosabb tapasztalat...

Bika napi horoszkóp

Habár nemigen mutatod ki, nagyon is érzelmes és érzékeny típus vagy. Sajnos csütörtökön is szerezhetsz lelki sérüléseket valakinek a rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott veled. Ne hagyd annyiban, inkább kérdezz rá, hogy mindezt tényleg csak viccnek szánta?

Ikrek napi horoszkóp

A szerelem bolygója, a Vénusz az Ikrek jegyébe lép. S ez a bolygóállás nagyon könnyed, vidám és szerencsés periódust jelez neked! Szerelem is kilátásban lehet: ha még keresed a párodat, mostanában bizony sokak figyelmét felkeltheted, és csak rajtad múlik, hogyan fogadod a közeledéseket.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp

Régóta húzódó ügyet zárhatsz le csütörtökön, méghozzá úgy, hogy az rád nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha teljes megegyezésre törekszel, nem hagysz nyitva semmilyen kérdést sem. Csütörtökön a partnerek is készségesebbek lesznek.

Oroszlán napi horoszkóp

Nagy meccsekre, kemény kihívókra számíthatsz csütörtökön a munkahelyeden. Te azonban valójában élvezed az efféle kihívásokat. Talán bele is pusztulnál az unalomba, ha néha nem villanthatnád meg az oroszlánkörmeidet. Csütörtökön szép csatára, fényes győzelemre van kilátás...

Szűz napi horoszkóp

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép csütörtökön, ami rád is nagyon pozitívan hat. Sok örömet, jó munkalehetőségeket és javuló anyagiakat jelez ez a bolygóállás. Élj is azokkal a remek lehetőségekkel, amiket a sorstól kapsz - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjárt kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.