Csütörtökön a szerelem bolygója, a Vénusz az Ikrek jelében folytatja égi útját, ami szerelmet, flörtöket, szerencsés lehetőségeket hozhat.

Kos napi horoszkóp

Te nagyon nem szereted a köntörfalazást: egyből a lényegre térsz, ha el akarsz érni valamit. Bizonyos típusú emberek azonban ezt támadásnak érezhetik. Pedig néha jobb, ha kicsit becsomagolod a mondandódat. Csütörtökön ez lehet a legfontosabb tapasztalat...

Bika napi horoszkóp

Habár nemigen mutatod ki, nagyon is érzelmes és érzékeny típus vagy. Sajnos csütörtökön is szerezhetsz lelki sérüléseket valakinek a rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott veled. Ne hagyd annyiban, inkább kérdezz rá, hogy mindezt tényleg csak viccnek szánta?

Ikrek napi horoszkóp

A szerelem bolygója, a Vénusz az Ikrek jegyébe lép. S ez a bolygóállás nagyon könnyed, vidám és szerencsés periódust jelez neked! Szerelem is kilátásban lehet: ha még keresed a párodat, mostanában bizony sokak figyelmét felkeltheted, és csak rajtad múlik, hogyan fogadod a közeledéseket.

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp

Régóta húzódó ügyet zárhatsz le csütörtökön, méghozzá úgy, hogy az rád nézve a lehető legkedvezőbb legyen. A legjobb, ha teljes megegyezésre törekszel, nem hagysz nyitva semmilyen kérdést sem. Csütörtökön a partnerek is készségesebbek lesznek.

Oroszlán napi horoszkóp

Nagy meccsekre, kemény kihívókra számíthatsz csütörtökön a munkahelyeden. Te azonban valójában élvezed az efféle kihívásokat. Talán bele is pusztulnál az unalomba, ha néha nem villanthatnád meg az oroszlánkörmeidet. Csütörtökön szép csatára, fényes győzelemre van kilátás...

Szűz napi horoszkóp

A Vénusz az Ikrek jegyébe lép csütörtökön, ami rád is nagyon pozitívan hat. Sok örömet, jó munkalehetőségeket és javuló anyagiakat jelez ez a bolygóállás. Élj is azokkal a remek lehetőségekkel, amiket a sorstól kapsz - írja az Astronet.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjárt kattints ide!