Elképesztő átalakuláson ment át Janza Kata: a színésznő elárulta karcsúsága titkát

Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával -
sütés musical színésznő cukrász pandémia szerep fogyás Janza Kata életmód gyógynövények változás sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A musicalszínésznő a járvány alatt előadások híján azzal kötötte le magát, hogy otthon különleges süteményeket sütött, melyeket aztán meg is kóstolt, ami hagyott némi nyomot az alakján. 

Janza Katát a szülei is igyekeztek figyelmeztetni, hogy mintha kissé meghízott volna, de ő maga csak akkor döbbent meg, amikor egy online előadást nézett vissza: „Sokkal ducibb voltam, mint gondoltam" - mondta ezzel kapcsolatban a színésznő.

Janza Kata Fotó: Ambrus Marcsi/Facebook/Peller Mariann interjúja Janza Katával

Ekkor döntötte el, hogy visszanyeri régi formáját, amelyben egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat segítette, az eredmény pedig 12 kiló mínusz lett.

Két számmal kisebb ruhákat visel, amit egy a népi gyógyászatban bélseprűnek nevezett bogyónak is köszönhet.

„Egy indiai növény hatására – amit évszázadokon keresztül rágcsáltak az őslakosok – sokkal kevesebb édes és sós ételt kívánok" - mondta el a Borsnak, hozzátéve, hogy a mostani 38-as ruhamérettel még nem elégszik meg, az általa testsúlycsökkentő mátrixnak nevezett módszerrel szeretné elérni, hogy újra 36-os legyen a mérete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.