Így szabadulj meg természetes módszerekkel a kellemetlenkedő rovaroktól

Forrás: Shutterstock -
rovarok légy ételmaradék szúnyog tisztaság takarítás szúnyogcsapda természetes módszerek természetes anyagok Nyár rovarirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nyár, akkor rovarok. Jönnek-mennek ajtón, ablakon, ha van szúnyogháló, ha nincs. Ha megszabadulnál tőlük, de nem akarsz kemikáliákat használni, figyelj, ezekkel a módszerekkel gyorsan megszabadulhatsz tőlük. 

Nem kell, hogy piszkos legyen a lakásod, a rovarok a tiszta otthonokat is ugyanúgy szeretik, mint a koszosakat, ha találnak némi élelmet, mondjuk az asztalon hagyva. Ha hozzád is beköltöztek, itt az idő, hogy megszabadulj tőlük!

citrom Forrás: Shutterstock

Csótányok ellen bevetheted az uborkát, szúnyogok ellen a a citrom héját, de egy jó citromleves felmosás a hangyákat is távol tartja a lakásodtól.

A csótányokat, hangyákat némi sütőporral kiirthatod, hiszen a kis ostobák mindent felfalnak, ám ami a sütinek használ, attól ezek a kis kártevők kipurcannak.

Nemcsak a hangyák, de az ágyi poloskák sem bírják az ecetet. Ha biztosra akarsz menni, ágyneműmosáskor rakj egy keveset a mosógép dobjába is.

A levenduláról köztudott, hogy utálják a molyok, ám a jó hír, hogy a szúnyogok sincsenek oda érte.

Válaszd a fenti, természetes megoldásokat, hogy két legyet üss egy csapásra, azaz megszabadulj a bosszantó ízeltlábúaktól és közben a környezetet is védd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.