Alekosz követeli a Karinthy-gyűrűt: "Vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá"

Forrás: TV2 -
Alekosz Karinthy-gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz hosszú bejegyzésben taglalta, hogy szerinte ki érdemli meg a Karinthy-gyűrűt, és egyúttal pedig követelte is magának.

Alekosz szerint a Karinthy-gyűrűt általában olyan művészek kapják, akik nem érdemlik meg, neki azonban már kijárna.

Nagy Alekosz Karinthy-gyűrűt követel magának Forrás: TV2


„Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján ugyanis odaadják a gyűrűt, amely csakis a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott. Több mint egy évtizede vagyok igen aktív része a Magyar szórakoztatóiparnak, mindig megújulva, televízióban, rádióban, interneten egyaránt. Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt. Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak, cserélgetnek egymás között ezek. Adják nekem a gyűrűt! És vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá. Kitartásom töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen. Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy-gyűrű várományosa"
- írta közösségi oldalán.

Tavaly Galla Miklós küzdött hosszan a Karinthy-gyűrűért. Elvették tőle az odaítélt kitüntetést, mert a színpadon mutogatta a nemi szervét. Még Orbán Viktornak is írt az ügyben, aki válaszolt is neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.