Külföldre költözik és vendéglátósnak áll Mészáros Árpád Zsolt

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
étterem vendéglátás Mészáros Árpád Zsolt külföld Olaszország színész Bibione költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátaival közösen nyit magyar éttermet Bibionéban MÁZS. A vendéglátós családból származó színész nem adja fel teljesen a hivatását, önálló estjén és saját éttermében is láthatja majd énekelni  a nagyérdemű.

Mészáros Árpád Zsolt a magyar kultúrát és gasztronómiát szeretné népszerűsíteni hamarosan nyíló olaszországi éttermében, ahol ő maga is fel fog lépni, de színésztársait is láthatja majd énekelni, aki nála foglal asztalt.

Budapest, 2022. április 15. Mészáros Árpád Zsolt Lőrinc barát szerepében Gérard Presgurvic Rómeó és Júlia című musicaljének előadásán a Papp László Budapest Sportarénában 2022. április 14-én. A darabot Kerényi Miklós Gábor rendezte. MTI/Mohai Balázs Forrás: MTI/Mohai Balázs

A színész a pandémia alatt átgondolta, mik az igazán fontos dolgok az életében, s úgy döntött, megvalósítja álmait.

„A lányomnak megígértem, hogy az 50. szülinapján breaktáncolni fogok.Kiszámoltam, mennyi időm van addig (86430 nap), és úgy döntöttem, hogy megvalósítom azokat az álmaimat, amit eddig nem tudtam. Persze kint is dolgozni fogok, és célom, hogy biztosítsam a családomnak az eddig megszokott körülményeket"mondta el a Borsnak MÁZS, hozzátéve, hogy rajongóinak nem kell Olaszországig utaznia, ha látni szeretnék: szülővárosában, Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színházban is játszik majd, emellett Mázsversion című koncert-showjával végigturnézza Magyarországot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.