"Elindul életünk egy következő szakasza" - óriási örömhírt jelentettek be Ördög Nóráék

nánásiék Balatonfüred kisbolt Nánási Pál nekem a balaton Ördög Nóra Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délelőtt 11-kor valóra vált Ördög Nóra és Nánási Pál egyik legnagyobb álma, ugyanis megnyitott a kisboltjuk Balatonfüreden. 

Nánásiék jó ideje arra készülnek, hogy Akarattya után Füreden is megnyissák kisboltjukat. A műsorvezető az Ázsia Expressz forgatása után szinte rögtön belevetette magát a végső munkálatokba, és férjével együtt azon dolgozott, hogy mielőbb megnyissák a látogatók előtt a Nekem a Balaton Füredet.

A sztárpár közösségi oldala napok óta csak arról szól, hogy a végső hajrába értek, és szó szerint éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy kész legyenek mindennel. Nánási hajnali 4-kor is a család új kisboltjáról posztolt, és a rövid videóban ezt mondta:

"Ez itt a nyitás előtti éjszaka. Kemény melóban voltunk, vagyunk, holnap reggelre is marad 1-2 dolog, de jaj... Mindenki nagyon ügyes volt, innen köszönök mindenkinek mindent, hogy meg tudunk megint nyitni. Brutál volt ez is, de mindig nagyon izgalmas."

Ma délelőtt 11-kor a füredi üzlet előtt kígyózó sorok várták a nyitást, és bár Nóri és férje stresszes napokon vannak túl, az tökéletesen érződik, hogy még ha fáradtak is, nagyon boldogok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.