Pár héttel ezelőtt egy szemfüles internetezőnek tűnt fel, hogy gyűrűt visel az ujján Marsi Anikó. Az ismert képernyős pedig rögtön a bulvárújságok címlapjára került és mindenki azt találgatta, vajon végre sor került-e a régóta vágyott eljegyzésre?

Marsi a pletykák után rögtön tiszta vizet öntött a pohárba. A képernyős elárulta, hogy két gyűrűt is viselt az ominózus videóban. Az egyiket az édesanyjától kapta, aki a saját karikagyűrűjéből csináltatott két különálló ékszert, melyeket a lányainak ajándékozott. A másik gyűrűt viszont valóban mostani szerelmétől, Gyarmati Gábortól kapta, ám Anikó nem tagadta, de meg sem erősítette, hogy eljegyzési szándékot jelezne a karikaékszer.

A napokban azonban két újabb gyanús jelre lettek figyelmesek az internetezők. Az egyik, és talán legbeszédesebb, hogy a Bors értesülései szerint Anikó hivatalosan is elvált korábbi férjétől, Palik Lászlótól. A pár 2021 nyarán döntött a különélés mellett, ám akkor nem tartották fontosnak, hogy jogilag is véget vessenek évek óta tartó kapcsolatuknak.

A másik, az eljegyzés valódiságára utal jelet nem más, mint Marsi szerelme, Gyarmati Gábor szolgáltatta. A férfi nemrég egy képet töltött fel az Instagramra, melyhez angolul "az én gyönyörű menyasszonyomon" hashtaget írta.