Bódi Sylvi vegetáriánus, mégis tyúkokat tart: elmondta, miért

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram -
Bódi Sylvi kertészkedés tyúktartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylviről régóta tudni lehet, hogy a kertészkedés szerelmese. Most azonban kiderült: tyúkokat is tart.

Az RTL Klub Reggelijében mesélt Sylvi a kertművelésről, valamint elárulta, hogy tyúkokat is tart.

"Én nem gondoltam volna, hogy ez a tyúktartás... minden tyúknak van karaktere, egyénisége. Nagyon érdekes, én négy hónapja tartok tyúkot, nagyon sok tapasztalatot szereztem e téren. Sokszor azt látom, iszonyatosan okosak, de vannak dolgok, amikben tényleg buták. Viszont alapvetően okosak" - vélekedik Sylvi, aki eladja az állatokat, hiszen ő vegetáriánus életmódot folytat.

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram

Bódi Sylvi a koronavírus járvány kezdetekor költözött le a Balatonhoz, döntését pedig egyáltalán nem bánta meg, jobban érzi magát, mint valaha. Nem idegen neki a vidéki élet és a gazdálkodás sem, hisz egész kicsi kora óta segített a nagyszüleinek, akik zöldségeket termesztettek és árultak. Sylvi beleásta magát a témába: tanfolyamokra jár, sokat olvas a termesztésről és az Aranykalászos Gazda vizsgát is letette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.