Kiderült, mihez kezd Fekete Dávid, miután kiengedték a börtönből

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
házi őrizet Fekete Dávid börtön munka sikkasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid 14 hónapot töltött börtönben 320 millió forintos csalás és sikkasztás miatt, jelenleg házi őrizetben van édesanyjánál.

Az énekes korábban is vallásos volt, azonban a rácsok mögött még jobban elmélyült a hite. Ügyvédje, dr. Kaposi Gergely elmondta, Dávid sokat forgatta a Bibliát az elmúlt hónapokban, emellett teológiai tanulmányokat is folytatott. Hozzátette, az énekes szeretne később táborokban és rendezvényeken előadásokat tartani fiataloknak, hogy a saját példáján keresztül mutassa be, hogyan kell kezelni a korán érkező sikert, és hogyan lehet közelebb kerülni Istenhez.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Dávid eltökélt, dolgozni szeretne, hiszen a büntetőeljárás még sokáig elhúzódhat. Az elsődleges vonal a művészi pálya marad, szeretne még lehetőséget kapni énekesként" - tette hozzá az ügyvéd.

A Győri Törvényszék jövő héten dönti el, hogy Fekete Dávid maradhat-e édesanyja lakásában. Az énekest 21 bűncselekménnyel vádolják, és akár 15 év börtönt is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.