Újabb fejlemények Fekete Dávid ügyében: az énekes akár 15 év börtönt is kaphat

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
Fekete Dávid börtön letartóztatás bíróság énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes, Fekete Dávid a Győri Járási Ügyészség szerint 21 bűncselekményt követett el 2017-tól, és összesen 322 millió forintos kárt okozott a sértetteknek. A férfi ellen az ügyészség vádat emelt.

A 35 éves énekes a vádirat szerint 2017 nyarától kezdődően járművek adásvétele kapcsán csalásokat és sikkasztásokat követett el, majd kölcsönöket vett fel magánszemélyektől és bankoktól. Az ügyészség szerint az összegeket eddig ismeretlen célra fordította, majd eladósodott cégét egy halálos betegségben szenvedő személynek adta el.

Ezt követően is folytatta az autókkal kapcsolatos tevékenységét, kölcsönöket vett fel, amelyekkel képtelen elszámolni.

Az énekes összesen 322.928.213 forint kárt okozott a sértetteknek. Fekete Dáviddal szemben halmazati büntetésként 15 év szabadságvesztés is kiszabható, az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság hozza meg

-írja az ügyészség a hivatalos közleményben.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A csalással vádolt egykori Megasztáros július 6-ig még biztosan börtönben marad. A százmilliós sikkasztással és csalással vádolt énekes ügye már egy éve húzódik, lecsukása óta feleségétől is elvált, ráadásul gyermekei édesanyja, Regina közös gyermekeiket is eltiltotta volt férjétől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.