Molnár Anikó összetalálkozott a férfivel, aki péniszfotókkal zaklatta

Instagram, Molnár Anikó -
pénisz Molnár Anikó péniszfotó zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Molnár Anikó nemrég videóban kérte meg a férfiakat, hogy NE küldjenek neki több fotót a péniszükről. Az egyik zaklatójával, aki egyébként párkapcsolatban él, egy bevásárlóközpont parkolójában botlottak egymásba. 

Molnár Anikót az utóbbi időben rendszeresen megtalálják azok a férfiak, akik valamilyen oknál fogva a nemi szervükről készített képpel próbálnak bevágódni nála. Legutóbbi zaklatója ráadásul a saját vállalkozása oldaláról küldte a fotót, így az egykori Nagy Ő pillanatok alatt kiderítette, hogy egy egyébként párkapcsolatban élő férfiről van szó. A helyzet komikuma, hogy másnap véletlenül egymásba is botlottak egy bevásárlóközpont előtt.

Molnár Anikó Instagram, Molnár Anikó

"Amikor meglátott, szó szerint menekülőre fogta, úgy viharzott el, mint a szél!" - idézi Anikót a Bors. "Már közel sem volt olyan fickós és bátor... Ha egy férfi azzal indít, hogy a farkincáról küldözget fotót, ráadásul tele helyesírási hibával az a két szó, amit ír, az elég kiábrándító. Szóval megkérem a pasikat, hogy ezeket mellőzzék, mert abszolút nem fognak célt érni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.