Tükrökkel körberakott luxuslakosztályban pihen Emilio

Tina hőség nyaralás luxuslakosztály Törökország Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymás után hagyják itt az országot a celebek, és mindegyikük most vonul egyhetes, esetenként hosszabb vakációra. Nem tett másként Emilio és családja sem, akik a meleg magyar nyárból a török kánikulába vonultak el feltöltődni.

Az ismert énekes, akit legutóbb a Sztárban Sztár színpadán láthatott a közönség, és akinek életét a róluk szóló tévéműsorban is nyomon követhetik a kíváncsi rajongók, ezúttal sem csinált titkot abból, mi zajlik épp a famíliájában. Emilio és kedvese, Tina, valamint kislányuk, Vivi együtt utaztak Törökországba.

Emilio a kipakolás után videót készített a szállodai szobájukról, melyet megosztott követőivel. A szoba egyik különlegessége, hogy szinte minden falát tükörrel borították. Az énekes a videóhoz csak egy rövid megjegyzést fűzött, miszerint Törökországban 45 Celsius fokkal tombol a nyár és nagyon "kamázzák" a keleti országot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.