Dundika helyett mást csókolgat Majka: videó is készült a rapperről

kutya videó Dundika Majka szeretet Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán maguk a rapper rajongói is meglepődtek, amikor megláttak a Majkáról készült egyik legújabb videót. A zenész ugyanis arról posztolt, ahogy puszikat nyom szerette fejére, ám ezúttal nem kedvesét, Dundikát halmozta el a csókokkal.

Majka arról osztott meg egy videót, ahogy kutyáját csókolgatja. A videót alig egy napja posztolta, de máris több mint 150 ezren látták és csak úgy záporoznak alá a kommentek. Majka és kutyája, Alex felrobbantotta az internetet, ugyanis hasonló videót még nem láthattunk a rapperről.

Majka az elmúlt napokban Curtis miatt került a címlapokra, ugyanis több év után felbomlott a duójuk és a két rapper külön utakon folytatja tovább. A döntés hátterében az áll, hogy Curtis nem jelent meg az egyik közös fellépésükön, Majka számára pedig ez volt az utolsó csepp a pohárban. Sokáig támogatta barátját és kollégáját, de Curtis ismét veszélybe sodorta mások munkáját, megélhetését és a közönséget is cserben hagyta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.