John Legend felesége, Chrissy Teigen hosszú ideig volt az alkohol rabja, de egy évvel ezelőtt úgy döntött, leszámol függőségével. 

"Egy csepp alkoholt sem ittam az elmúlt 365 napban! Néha hiányzik a bódultság és a gondtalanság érzése, de hogy őszinte legyek, a vége felé már nem adta meg azt a jóleső érzést" - írta a modell az Instagramon. Hozzátette, ő azért kezdett inni, hogy megszüntesse a szorongását, ami érdekes módon  pont akkor múlt el végül, amikor abbahagyta az ivást. 

Teigen bevallotta, néha rossz érzés számára visszagondolni arra az időszakra, amelyre az alkohol miatt nem emlékszik tisztán, például a díjátadókra, családi nyaralásokra

"Bár őszintén szólva, még nem tudom, hogy fogok-e újra inni, de azt tudom, hogy soha nem akarok olyan mélyre kerülni. Hagyom, hogy előjöhessenek a rossz álmok, és próbálom a problémáimat terápia segítségével megoldani, alkohol nélkül" - írta Chrissy.

2020. szeptemberében, a várandósság 28. hete előtt veszítette el gyermekét a modell. A kis Jack lett volna Chrissy és John harmadik gyermeke. Bánatában az alkohol felé fordult, de akaraterejének és férje támogatásának hála, mostanra felépült a lelki traumából és ismét a gyermekvállaláson gondolkodik.