Tóth Gabi bébiszittert keres, azonban ez nem is olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolná az ember. Van, aki pofátlanul magas összeget kért néhány óra felügyeletért, de nem is ez volt az egyetlen irreális elvárás.

Korábban már írtunk arról, hogy az énekesnőnek meggyűlt a baja a dadus kereséssel, pedig nem gondolná, hogy nagy igényei lennének. Volt olyan jelentkező, aki egyértelműen kijelentette, hogy ő bizony nem fog pelenkát cserélni, és ez még csak a jéghegy teteje. Más dadus kikötötte, hogy előre kéri az egész hónap időbeosztását, de olyan is volt, aki egy vagyont kért volna.

"Sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)" - fakadt ki Gabi a csalad.hu-n.