Robbie Williams olyat tesz, amire húsz éve nem volt példa

Forrás: AFP/Valerie Macon -
dokumentumfilm Robbie Williams album Better Man életrajz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykoron slágerei és botrányai miatt is ismert világhírű énekes az elmúlt időszakban a reflektorfénytől némiképp visszavonultan élt. Idén azonban többszörösen is meglepi rajongóit, mivel nemcsak új albummal, hanem egy életrajzi filmmel is előrukkol.

Robbie Williams életéről nem most először készül dokumentumfilm, ugyanis húsz évvel ezelőtt került a mozikba a Nobody Someday. Az új produkció a Better Man (Jobb ember) címet kapta és bepillantást enged majd Robbie és kedvese, Ayda Field, valamint négy gyermekük életébe. A szívhez szólónak ígérkező alkotás megmutatja majd Robbie harcát a démonaival.

Robbie Williams és kedvese, Ayda Field Forrás: AFP/Valerie Macon

A Better Man forgatása alig pár hónapja vette kezdetét, a rendezői székben pedig Michael Gracey foglal helyet, aki A legnagyobb showmant is készítette.

Egyelőre nem tudni, mikorra készül el a film, de az biztos, hogy Robbie Williams rajongóinak nem kell nélkülözniük az énekest. A brit sztár ugyanis ősszel dobja piacra vadonatúj lemezét, amely a XXV címet kapta. A dalokkal pedig turnéra is indul októberben, és Londontól Dublinig koncertezik majd – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.