A televíziós személyiségként is ismert színésznő, Köllő Babett sokáig nem mert beszélni legnagyobb fájdalmáról, de most már a nyilvánosság előtt is fel meri vállalni, hogy átélte, amit egy anyának sem szabadna.

Köllő Babett ugyanis három babát is elveszített. Az első veszteség akkor érte, mikor most 12 éves kislányával volt várandós. A színésznő ugyanis ikrekkel volt terhes, a második ultrahangvizsgálat során azonban kiderült, hogy a másik magzat sokkal kisebb. Az orvosok felkészítették az egykori luxusfeleséget, hogy a gyermek nem fog kifejlődni. Nem sokkal később a magzat felszívódott, lánya pedig megszületett.

Nem sokkal ezt követően Babett ismét teherbe esett, és ezúttal is ikrekkel volt várandós. A babák már egykilósak voltak, amikor kiderült, hogy nem megfelelő a magzatok vérellátása és ez nemcsak rájuk, de az anyára is veszélyes volt. Az orvosok a terhesség megszakítását javasolták, de ekkorra spontán megtörtént a vetélés. Köllő Babett összezuhant.

Köllő Babett, Instagram

Amikor nem jött össze, és elmentek, akkor az ember kap gyógyszereket, hogy ne induljon el a tejtermelés, satöbbi. Nekem amúgy is nagyon alacsony a vérnyomásom, tehát dupla presszókávé után 90/60. Szedtem ezeket a gyógyszereket, ami még vérnyomáscsökkentő, amitől pedig a kertben ültem szedálva, hol a könnyem folyt, hol a nyálam, és abból nem tudtam felállni

– emlékezett vissza a nehéz időszakra a Palikék Világa by Manna műsorban a Blikk szerint.

Babett sokáig azzal hitegette magát, hogy majd újra megpróbálkoznak a gyermekáldással, de az idő csak telt. Nagy családot szeretett volna, mert mint mondja, egy seregnyi gyereknek lenne hely a szívében, de mikor a műsorvezetők megkérdezték, lesz-e még babája, határozottan felelt a kérdésre.

Viszonylag gyorsan tudok válaszolni: nem.