Felismered? Így néz ki most Tom Cruise első felesége, Mimi Rogers

házasság Mimi Rogers feleség így néz ki most sztárok sztárházasság Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a világ rajong a több évtizedes szünet után új résszel visszatérő Top Gun filmért, a főhőst játszó Tom Cruise idén júliusban belépett a hatvanasak klubjába. Az utolsó, igazi mozisztárnak tartott színész az aranykorát éli, és ha rajta múlik, a streaming térnyerése mellett sem kell még temetni a mozit.

Habár karrierje ismét a csúcson, magánélete már közel sem alakult olyan fényesen. Tom Cruise háromszor nősült, és mindhárom alkalommal a válás mellett döntöttek. Első feleségét 1987-ben vette el, de mindössze három évig voltak együtt Mimi Rogersszel. Ezt követte egy hosszabb időszak, ugyanis 11 évig élt házasságban Nicole Kidmannel. Harmadik felesége hat éven át volt az oldalán: Katie Holmes és Tom útja végül 2012-ben vált külön.

Cruise mindhárom exfelesége színésznő, de talán Mimi Rogers az, akire a legkevesebben emlékeznek. Az amerikai hölgy a nyolcvanas évek elején kezdte pályafutását, de az igazán átütő sikerek elmaradtak. Az utóbbi években főként televíziós színészként ismert, ugyanis ő alakítja az egyik visszatérő szereplőt a hazánkban is sugárzott Harry Bosch – A nyomozó című krimiben.

Rogers Cruise-hoz hasonlóan háromszor házasodott, de csak kétszer vált el, ugyanis jelenleg is együtt él producer férjével, Christopher Ciaffával, akitől két gyermeke született.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.