Dobó Ági esküvője Dobó Ági Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Ági és párja, Kiss Csaba esküvőjén vett részt Stana Alexandra és Meggyes Dávid, ahol nagyon jól érezték magukat. A rajongókat máris az érdekli, mikor kéri meg vajon Dávid Alexandra kezét. 

"Először a közös kis időszámításunkban! Az pedig a hab a tortán, hogy csodálatos Barátok nagy napjának részesei lehettünk! Annyi mindent lehetne írni erről a napról, ki se férne a sok gondolat, láttok majd róla elég képet vagy pillanatot, átélni fantasztikus volt! Köszönjük Dobó Ági és Kiss Csaba, hogy veletek ünnepelhettünk, veletek nevethettünk, olykor könnyezhettünk is (persze szigorúan a boldogságtól)" - írta Dávid Instagram-posztjában.

Dávid a TV2 Mokkájában a minap arról is beszélt, hogy nagyon boldog, túllépett válásán Horváth Grétával, akire azóta szintén rátalált a szerelem.

"Sokszor meg kell hozni bizonyos döntéseket, amelyek néha fájnak... Hiszek abban, hogy továbblépve bizonyos dolgokon az élet megy tovább" - szögezte le a férfi, akinek nem csak a magánélete vett hatalmas fordulatot, de jobb formában van, mint valaha: életmódot váltott, 14 kilót fogyott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.