Három évvel a válása után újra randizik Brad Pitt

Brad Pitt barátnő Angelina Jolie randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin információi szerint Brad Pitt már egy ideje találkozgat valakivel, ám a kapcsolat még nem komoly.

"Randizgat valakivel, de a kapcsolat még nem fordult komolyra" - mondta a lapnak egy bennfentes a színészikonról, aki korábban Jennifer Anistonnal és Gwyneth Paltrow-val is együtt volt.

Brad Pittet válása után hírbehozták a 29 éves lengyel száramzású modellel, Nicole Poturral, ám a románc nem tartott sokáig.

Pitt és Jolie hat évvel a szakításuk és három évvel a válásuk után még mindig küzdenek egymással öt közös gyermekük elhelyezéséért és láthatásáért. A legidősebb, örögbefogadott fiuk, Medox már felnőtt. Képtelenek megegyezni egymással. Pitt egyébként jó kapcsolatot ápol a gyerekeivel, sok időt tölt velük Los Angelesben, de nagyon szereti a franciaországi birtokát is, a Miravalt, amit 2008-ban vásároltak Angelinával közösen.

A Chateau Miraval, Brad Pitt franciaországi birtoka Forrás: AFP/Michel Gangne


A kastélyt és a szőlőültetvényt családi vállalkozásként akarták üzemeltetni. Megegyeztek, hogy soha nem adják el részesedéseiket a másik beleegyezése nélkül. A színésznő azonban 2021-ben megszegte ezt a megállapodást, ugyanis továbbadta saját tulajdonjogát a Tenute del Mondónak, egy olyan társaságnak, amelyet a keresetben versenytársként írnak le. Pitt ügyvédei szerint Jolie szándékosan okozott kárt ezzel Pittnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.