"Állj fel és köpd szembe magad" - keményen támadják Curtist, aki megint cserben hagyta a közönséget

Forrás: Curtis/Instagram -
drog Széki Attila koncert Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Curtist nem különösebben érdekli, mit gondolnak róla a rajongói, a rapper ugyanis megint nem jelent meg az egyik szóló fellépésén. A rajongói az egyik friss fotója alatt fejezték ki nemtetszésüket.

Az elmúlt hetekben több ízben hírt adtunk Curtisről, akiről egy héttel ezelőtt kiderült, hogy Majka nélkül folytatja karrierjét. Az okokkal kapcsolatosan több teória is szárnyra kapott, és bár a rapper tagadja, hogy drogfüggősége lenne a háttérben, sokan úgy vélik: a rapper visszaesett.

Bár Curtis egyik ismerőse nemrég arról nyilatkozott, valójában tényleg nem a kábítószer, hanem az anyagiak miatt vált külön Majka és Curtis,a minap megint furcsa dolog történt. Szombaton Monorierdőn lépett volna fel a zenész, de végül nem jelent meg a helyszínen, és helyette G.w.M lépett színpadra.

Bár Curtis egyelőre nem adott magyarázatot arra, hol volt szombat este, a kommentelők kisfiával közös fotója alatt estek neki.

"Nem értem a szervezők minek hívják el még mindig koncertezni... remélem, hogy senki nem fogja már meghívni, úgyse megy el. Kész vicc ez az ember, mindenkit hülyének néz"

"Elmész a f*szomba..Egy voltam aki az utolsó pillanatig melleted volt!!Állj fel köpd szembe magad!!Javaslom nézd meg a Toxi kómàt!! SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED!!!!!!!!!"

"Hát ismét sz*rtál a közönségedre!"

-olvasható a poszt alatt.

Forrás: Curtis/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.