Döbbenetes hasonlóság: Sarolta hercegnő egyre jobban emlékeztet Dianára

királyi család hasonlóság videó Diana hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban rendezték meg a női futball Európa-bajnokság döntőjét, melyen az angol és a német csapat küzdött meg a trófeáért. A brit csapatnak szurkolt az egész ország, köztük természetesen a királyi családdal, akik videóüzenetben buzdították a focistákat.

Vilmos herceg és kislánya, Sarolta hercegnő közös videóban kívánt sok sikert az angol női válogatottnak, akik egy gól fölénnyel be is zsebelték a győzelmet. A királyi család rajongóit azonban nemcsak a kupa megszerzése hozta izgalomba, hanem az ominózus videó is, amelyen apa és lánya együtt látható.

Egyesek szerint ugyanis Sarolta hercegnő évről évre egyre jobban hasonlít Dianára, azaz a tragikusan fiatalon elhunyt nagymamájára. Mások szerint a kislány le sem tagadhatná szüleit, ugyanis magán viseli Katalin és Vilmos, így természetesen a nagyszülők vonásait is – írja az OK.

Idén augusztus végén lesz 25 éve, hogy Diana walesi hercegné autóbalesetben az életét vesztette, de az eltelt több mint két évtizedben szinte semmit sem csökkent a rajongás iránta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.