Hatalmas a szerelem: Csuti barátnője az Instagramon vallott, mennyire szereti őt

Forrás: Csuti/Instagram -
fotó Csuti barátnője, Gina szerelem Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti és Gina áprilisban vállalták fel szerelmüket, és úgy tűnik, azóta is fantasztikus az összhang közöttük. Gina most érzelmes posztban vallott arról, mennyire szereti Csutit. 

Csuti láthatóan teljesen kivirult Gina mellett, akivel gyorsan megtalálták a közös hangot. Az üzletember már Kulcsár Edinával közös gyermekeit is bemutatta új barátnőjének, és több utazáson is részt vettek.

Csuti Forrás: Csuti/Instagram

Gina legújabb Instagram-posztja is arról árulkodik, hogy a páros nagyon jól megvan. A közös fotóhoz írt érzelmes sorok is azt bizonyítják, mennyire odavan Csutiért.

"Egy találkozás különleges tud lenni. Segíthet megismerni önmagunkat, különleges pillanatokat ajándékozhat, újfajta értelmet adhat az életünknek, egyszerűen segíthet élni. Nem kell várni rá, kutatni sem, amikor eljön az ideje, ott lesz. Ez történt velünk" – írta a fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.