Születőben az új álompár: Tóth Andi és Marics Peti magasabb szintre emelték a kapcsolatukat

gesztus Vacsora romantikus romantika Marics Peti randi kapcsolat Tóth Andi álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén bombaként robbant a hír, miszerint hazánk két legnépszerűbb tinisztárja egy párt alkotnak. A rajongóik közül többen is sokkos állapotba kerültek és azzal fenyegetőztek, hogy kárt tesznek magukban, amiért idoljaik összejöttek egymással.

Mióta felvállalták a kapcsolatukat, Andi és Peti egyre több közös fotót és videót oszt meg, így például azt is láthatták a rajongók, amint a két fiatal csókolózik, valamint ahogy a tinisrác nyalogatja az énekesnő nyakát. Az egyik legújabb bejegyzés azonban kevésbé pikáns, de annál romantikusabb. Tóth Andi ugyanis megmutatta érzelmesebb oldalát és meglepte kedvesét.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az extravagáns énekesnő romantikus vacsorát készített Marics Petinek, aki szóhoz sem jutott a meglepetéstől. A megható pillanatról közzétett egy fotót saját Instagram-oldalán, a korlátozott ideig elérhető történetek között – vette észre a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.