Színésznő üzent Curtisnek: "Minden jó ízlésű nő beléd szerelmes, ahogy én is"

Forrás: Curtis/Instagram -
Balázs Andi vallomás Curtis vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi és Curtis régóta közeli barátok. Bensőséges kapcsolatukról mi sem árulkodhatna jobban, mint a színésznő vallomása, melyben Curtist dicséri. 

Balázs Andi és Curtis barátsága mellett a másik tény, hogy Andinak csodás a humora, amit már nem egyszer bebizonyított. Így pedig még csak az sem furcsa, hogy konkrétan szerelmet vallott a rappernek.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

"Atika, minden jó ízlésű nő beléd szerelmes, ahogy én is" - osztotta meg Curtis Andi vallomását az Instagramon. A posztról készült képet itt lehet megtekinteni.

Bombaként robbant a hír, hogy újra különválik Majka és Curtis útja. Előbb Curtis arról beszélt, hogy ismét "beleesett az ördögi körbe", később ezt cáfolta, és így indokolta szakítást. Majka kommentálta az elhangzottakat, nemrég pedig megszólalt egy bennfentes is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.