Alvó kisfiával a kezében lépett fel G.w.M: megint kiverte a biztosítékot

kisfiú G.w.M koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M ismét kiverte a biztosítékot: alvó kisfiával a kezében lépett színpadra.

Nem is olyan rég még azzal kavarta fel az állóvízet G.w.M, hogy külföldön balhézott. "A rák egye ki a szemedet" - válaszolt annak a féfinak, aki megkérte, hogy halkítsa le a zenét. Most pedig azzal verte ki a biztosítékot, hogy alvó kisfiával a kezében lépett fel. Erről több videó is felkerült az internetre, amiken jól látszik, hogy a gyerek G.w.M vállára borulva szunyókál, miközben az édesapja a színpadon rappel. Ezzel a kommentelőknek több problémája is volt, de elsősorban azért kifogásolták az esetet, mert nem egészséges az ennyire hangos zene egy ilyen kicsi gyereknek.

@valakiiiiii5#pusztuljonaforyouba#gwm#pusztuljonaforyouba#foryou#gwm#pusztuljonaforyouba#dabas#pusztuljonaforyouba#gwm @GWMMUSIC_OFFICIAL ♬ eredeti hang - valakiiiiii5

"Hol a füles?" - tette fel a kérdést egy kommentelő, de nem ő volt az egyetlen. A hozzászólásokból kiderült, G.w.M azért vitte fel a gyerekét a színpadra, mert a kisfiú sírt az apukája után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.