A Vénusz és a Plútó szembenállása féltékenységet, gyanakvást ébreszt. Ne higgyünk a félelmeinknek, mert alaptalanok.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Vénusz és a Plútó szembenállása gyanakvást és féltékenységet ébreszt. Vigyázz, mert ma a párod félreérthetőnek találja a viselkedésedet, és bizony sok lehet a vita és a konfliktus. Az őszinte, egyértelmű kommunikáció segíthet!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egy fontos kérdésben várhatják ma a döntésedet. Ne halogasd tovább, ma jót jeleznek a csillagok, képes leszel racionálisan választani. Az érzelmi életed ugyan továbbra is viharos és kissé kiegyensúlyozatlan, de ez ma nem számít.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szinte lélegezni sem lesz időd, annyi a munkád. Nem baj, mert amit teszel, annak végre hasznát is láthatod. Sőt annál többet. Valakit ma határtalanul boldoggá tehetsz. Különösen, ha olyan munkakörben dolgozol, ahol emberekkel kell foglalkozni.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Vénusz és a Plútó fényszöge nagyon gyanakvóvá tesz. Hidd el, a másik félresikerült mondatai nem ellened irányulnak! Próbáld megőrizni a nyugalmadat, apróságok miatt ne idegeskedj. Az este már jóval nyugodtabb lesz.

Forrás: Thinkstock

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Komoly problémád van, és ez ügyben ma több ember véleményét is kikérheted. Nem érdemes sokfelé érdeklődni. A végén csak összezavarodsz, és csak ugyanoda jutsz vissza, ahonnan kiindultál. Csak egyetlen megbízható embert kérdezz!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Tele vagy energiával, és ezt most érdemesebb alkotó munkára fordítani, mintsem a szokásos robotolós favágásra. A művészek ma különösen inspiráltak. De azok is, akik csak kedvükre alkotnak, faragnak, festenek - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!