Szilágyi Szilvi megdöbbentő vallomása: kamaszként öngyilkosságot tervezett

Forrás: sylviszilagyi/Instagram -
Caramel depresszió öngyilkos Szilágyi Szilvia öngyilkosság bántalmazás származás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Szilvi élete távolról csodálatosnak tűnik. Van egy elismert, sikeres férje, egy gyermeke, és éppen várandós a második babájával. A valóság azonban nem volt mindig olyan fényes, mint ma. 

Az influenszert gyermekkorától kezdve rengeteget bántoták ázsiai származása miatt, ami annyira megviselte, hogy kiskamaszként már az öngyilkosságot fontolgatta.

Szilágyi Szilvi, Caramel felesége Forrás: sylviszilagyi/Instagram

"Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. Tizennégy évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak. Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, "normális" gyereknek. Aztán valahogy átfordultam és elkezdett nem érdekelni, mit mondanak mások. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az értelmesen megfogalmazott kritikát, pláne, hogy szeretek fejlődni, tanulni" – idézi a Blikk a kismamát.

Szerencsére mára már megtanult nem foglalkozni az őt ért negatív kritikákkal, és gyermekét is arra tanítja, hogy ne a bőrszín alapján ítélje meg az embereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.