Friss fotók: így néz ki most Charlie Sheen

Forrás: CBS -
Charlie Sheen Hollywood botrány karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykor Hollywood legnépszerűbb színésze volt, ma viszont mindenki csak a botrányos életvitele miatt ismeri Charlie Sheent.

Annak idején Charlie Sheen volt az egyik legkeresettebb fiatal színésze, azonban a '90-es években a karrierje elkezdett lefelé ívelni. A 2003-as Két pasi - meg egy kicsi című sorozat még adott egy löketet a népszerűségének, azonban még ez sem menthette meg a teljes lecsúszástól. Rengetegszer állt bíróság előtt bántalmazásért és vandalizmusért, számtalanszor járt elvonón, és ő maga is bevallotta, hogy legnagyobb függősége az alkohol.

Charlie Sheen, Cryer és Angus T. Jones a Két pasi – meg egy kicsiben Forrás: CBS

A most 56 éves Sheen úgy tudni, mára összeszedte magát, ráadásul nemrég olyan képek láttak róla napvilágot, melyeken az ikergyermekeivel van, akikért elment az iskolába. A felvételeket ide kattintva tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.