Tengerparton kapták lencsevégre Mihalik Enikőt és tündéri kislányát - Fotó

fotó Mihalik Enikő Mihalik Enikő kislánya nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő férjével és kislányával pihen a tengerparton: a modell egy megható fotót osztott meg a közösségi oldalán, illetve mesélt arról is, mi történt vele az elmúlt időszakban. 

Mihalik Enikő tavaly augusztusban hozta világra első gyermekét, Eva Rose-t, aki azóta bearanyozza szülei mindennapjait. A büszke édesanya már több alkalommal megmutatta a kislányát, azonban a legújabb fotó róla minden eddigit felülmúl. A kis Eva Rose anyukájával és a család négylábú kedvencével pózol a tengerparton.

A modell a közösségi oldalán az elmúlt időszakról is mesélt a követőinek Instagram-oldalán.

"Rengeteg dolog történt az elmúlt „pár" hónapban. Örültünk a jó híreknek, és megküzdöttünk néhány rossz hírrel is. Hihetetlen napokat töltöttünk együtt családként, és szörnyű napokat is megéltünk, amelyek során megtanultuk, hogyan maradjunk egyek. Újabb születésnapokat ünnepeltünk, utaztunk egy kicsit, sokat voltunk otthon. Rosie-t beírattuk óvodába, impulzívan vettünk egy autót, nem olyan impulzívan vettünk egy házat, majdnem egy éve az Egyesült Államokban ragadtunk, és már több mint 2 éve vágyunk egy nyaralásra Dáviddal.

Annak ellenére, hogy nem sokat osztottam meg abból az őrültségből, ami velünk történik, itt vagyunk, itt vagyok, és dokumentálom utunk minden lépését. Ígérem, hamarosan visszatérek az Instagramra, és megosztok mindent. Legalábbis előbb, mint utóbb.

De egyelőre szeretem az itt töltött időt, a pillanatot, a „gyerekkel", az emberemmel, a kutyával, a macskával... a családommal. Szóval tartsatok ki :) hamarosan találkozunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.